LVI-Automaatio ja Korjauspalvelu logo

Säästä luontoa ja rahaa

Oletko uusimassa lämmityslaitteistoa vai valitsemassa energiaa ja luontoa säästävää lämmitysmuotoa uuteen kotiisi? Valitse laadukas Viessmann -lämpöpumppu ja säästät selvää rahaa lämmityskuluissa. Ohesta löytyy tietoa Viessmannin tehokkaista ilma-vesilämpö- sekä maalämpöpumpuista. Ota yhteyttä meihin ja saat neuvoa oikeanlaisen lämpöpumpun valitsemiseen sekä tarjouksen ilman sitoutumista.
Muista myös verovähennysmahdollisuus työn osuudesta!

Tutustu tuotteisiin »

 

Pyydä tarjous!

 

Ilmaista energiaa
auringosta!

Vitosol 200-FM aurinkokeräin

Pieni investointi – suuri säästö! Hyödynnä nyt auringon energia tehokkaasti Viessmannin täysin uudentyyppisillä Vitosol 200-FM aurinkokeräimillä.

Keräimissä on Viessmannin patentoima ainutlaatuinen ThermProtect-pinnoite, jonka ansiosta lämmönsiirtoneste ei pääse ylikuumenemaan. Tällöin järjestelmän huoltotarve vähenee ja elinkaari pidentyy merkittävästi. Keräimet valmistetaan Euroopassa ja ne soveltuvat erinomaisesti
pohjoismaisiin olosuhteisiin. Aurinkoenergiaa hyödyntämällä osoitat vastuullista suhtautumista ympäristöön sekä vähennät pysyvästi CO2- päästöjä.

Vitosol 200-FM tuote-esite | Kesäkampanja

Selvää säästöä lämmityskuluihin!

Vitocal 200-S ilma-vesilämpöpumppu

Vitocal 200-S – tehokas ja taloudellinen ilma-vesilämpöpumppu, joka on erinomainen valinta vaikka öljykattilan rinnalle ilman suurta lisäinvestointia. Energialuokan A+/A++ pumppu on hiljainen sekä tehokas ja hyödyntää ympäröivän ilman energiaa. Se on helppo yhdistää rakennuksessa oleviin lämmityslaitteisiin. Järjestelmää voi käyttää joko vain lämmittämiseen tai sekä lämmittämiseen että jäähdyttämiseen.

Lämpimien kesäkuukausien aikana lämpöpumppu pitää huonelämpötilan miellyttävänä. Jäähdyttämiseen voidaan käyttää lattialämmitystä ja puhallinkonvektoreita.

Vitocal 200-S tuote-esite